وبلاگ آموزشی شبکه

مرجعی کامل از آموزش های شبکه و کامپیوتر

وبلاگ آموزشی شبکه

مرجعی کامل از آموزش های شبکه و کامپیوتر

  • ۰
  • ۰

کیستون چیست ؟

معرفی و بررسی کیستون

در زیر ساخت های شبکه تجهیزات بسیاری مورد استفاده قرار میگیرند که طراحی آن ها با هدف تسهیل ارتباطات در شبکه صورت گرفته است . یکی از این تجهیزات کیستون شبکه است که از یک سو به کابل شبکه متصل می گردد و از قسمت دیگر یک پورت مادگی ( RJ-45 و … ) در اختیار کاربران قرار می دهد . برای درک بهتر کارایی کیستون در شبکه می توان گفت که هر جا که نیاز باشد به کابل شبکه ی موجود در زیرساخت متصل شوید باید از کیستون استفاده کنید . در بسیاری از جاها از کیستون استفاده می شود از جمله داخل پچ پنل ، فیس پلیت های روی ترانکینگ ، باکس های روکار جهت نصب روی دیوار ، باکس های توکار و باکس های کف خواب .

شرکت AMP اولین برندی به شمار می رود که از مفهوم ماژول کیستون استفاده کرده است . این شرکت در سال 1979 از کیستون برای بهره گیری در کابل کشی های تلفن استفاده نمود . کیستون هایی که امروزه در شبکه ها مورد استفاده قرار می گیرند در سال 1995 به صورت رسمی به نام ((کیستون)) نامگذاری شدند .

بسیاری از کاربران تصور می کنند که کیستون ها فقط برای تلفن (RJ-11) و شبکه (RJ-45) مورد استفاده قرار می گیرند در صورتی که واژه ی کیستون به هر رابطی که از یک طرف به کابل و از طرف دیگر یک پورت مادگی داشته باشد گفته می شود . برای درک بهتر می توانید عکس زیر را مشاهده نمایید . در این عکس کیستون تلفن و کیستون شبکه در سمت چپ تصویر مشاهده می شود .

کیستون شبکه چیست ؟ انواع کیستون-min

 

انواع کیستون شبکه

کیستون های شبکه به دو صورت دسته بندی می شوند :

1- بر اساس Category : کیستون های شبکه همانند کابل های شبکه به دسته بندی های Cat5e ، Cat6 ، Cat6a و … تقسیم می شوند . انتخاب کیستون باید بر اساس تجهیزات مورد استفاده در شبکه باشد برای مثال اگر در شبکه ی خود از کابل Cat6a استفاده می کنید نمی توانید از کیستون Cat5e بهره ببرید ، در صورت انجام این عمل کارایی و هزینه ی زیادی را از دست خواهید داد .

 2- بر اساس جنس : کیستون ها در 2 نوع فلزی ( SFTP و FTP ) و پلاستیکی طراحی و تولید می شوند . در صورتی که در شبکه ی خود ، کابل های برق از کنار کابل های شبکه عبور کرده باشند نیاز است تا در شبکه سیستم ارتینگ بصورت صحیح برقرار گردد. در این حالت حتما باید از کیستونهای فلزی استفاده نمود تا سیم ارت کابل شبکه به بدنه فلزی کیستون متصل شده تا مسیر عبور جریانات تا چاه ارت کامل شود .

 

کیستون شبکه باریک لگراند Cat6 UTP

منبع : کیستون چیست؟ ( نت ران )

  • ۹۸/۰۵/۱۳
  • علی حریرساز

تجهیزات شبکه

کیستون شبکه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی